• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Demre Kekova Tekne Turları Sizleri Bekliyor

Demre Kekova Tekne Turları Sizleri Bekliyor


Demre Kekova Tekne Turları Sizleri Bekliyor

 Kekova adasına giden biri oraların çok güzel olduğunu sizinle paylaşabilir. Yaptığı turlar gezdiği müthiş yerler, doğa ve manzara karşısında yaşadığı paha biçilmez anları sizinle paylaşabilir. Bu eğlenceli saatlerden siz neden mahrum kalasınız ki? Siz de Demre Kekova Adasına giderek anılarınız içerisine sizlerde yeni eğlenceli anlarınızı ekleyebilirsiniz.

 Demre Kekova Adası Antalya Kaş’tan yaklaşık 30 dakikalık bir mesafededir. Kekova’ya gittiğiniz an ilk yapmanız gereken bir tatil amaçlıysa konaklayacak bir pansiyon bulmak olacaktır. Kekova tekne turlarımız ile tanıştıktan sonra sizlere konaklayacak yerlerde yardımcı olmaktayız. Demre Kekova bölgesine geldiğiniz zaman mutlaka Kekova tekne turuna katılmanızı şiddetle önermekteyiz. Neden mi? Kekova Tekne Turu ile görmediğiniz koyları, mavinin her tonunu görebileceğiniz birbirinden farklı atmosfere sahip olan koylarda denizin güneşin tadını çıkarabilirsiniz. Kekova tekne turları ile bugüne kadar görmediğiniz balık çeşitliliğini ve muhteşem koyları keşfedebileceksiniz.  Demre Kekova Akvaryum Koyu, Tersane Koyu, Korsan Mağarası gibi birbirinden güzel manzaralar ile tatilinize güzel vakitler geçirerek tamamlayabilirsiniz. Gelin Demre Kekova tekne turlarına katıldığınız zaman nerelere gideceksiniz hep beraber inceleyelim;

Akvaryum Koyu

Demre Kekova tekne turlarına geldiğiniz zaman koylar arasında rüya gibi bir tur yapacağınıza emin olacaksınız. Kekova tekne turlarında koylar arasında en güzel denize sahip olan Akvaryum Koyu, yüzme bilenlerin çok eğleneceği bir koydur. Tertemiz bir denize kesimine sahip olan Akvaryum Koyu suyunun berraklığı ile dikkat çekmektedir.

Tersane Koyu

Eski zamanlarda Likyalıların tekne yapımında kullandıkları bilinen bu koy Tersane Koyu olarak adlandırılmıştır. Kekova tekne turuna çıktığınız zaman koyun kenarlarında bulunan Likya kalıntılarını yakından görmeniz mümkün olacaktır. Tersane koyu tarihi açıdan özel bir koy olduğu için genel olarak çok kalabalık olabilmektedir. Bu nedenle kaptanınız daha sakin olan başka bir koya gitmeyi önerecektir. Bu öneriyi çok dikkate almanızı önermiyoruz. Tarihin izlerini canlı görerek bilginize bilgi katmanızı öneririz.

Batık Şehir

8. yüzyılın başlarında oluşan sarsıntılar sonucunda sular altında kalan bir şehirdir. Bu alan günümüzde Batık Şehir olarak adlandırılmaktadır. Şehrin büyük bir kısmında kazı yapılamıyor ve yüzmek isteyenlere belirli bölgelerde izin verilmektedir. Batık şehri, suyun berraklığından su üzerinde görebiliyor olsanız da; Kekova turu tekneleri ile katıldığınız turlarda, teknenin altı camlı olması halinde kalıntıları daha iyi gözlemleyebileceksiniz. Kekova tekne turu fiyatları ile her ailenin, her bireyin gözlemleyebilmesi için her bütçeye uygun haldedir.