• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Demre Üçağız Ulaşım

Demre Üçağız Ulaşım


Üçağız Antalya’nın Demre ilçesine bağlı küçük bir sahil köyüdür. Muhteşem manzaraları ve otantik atmosferi ile sizi büyüleyecek bir güzelliğe sahip bu yer daha tam olarak keşfedilememiştir ve bu sayede sakinliğini ve güzelliğini koruyabilmiştir. Herkesin gittiği yerlere gitmeyi ve tatilinizde kalabalıklığı sevmeyen biriyseniz burası tam size göre bir yerdir. Üçağız lüks restoranları ve barları olmayan sessiz sakin ve nefes kesici koylara sahip bir bölgedir. 


Demre Üçağız’a kadar geldiyseniz tekne turu yapmadan dönmemeniz gerekir. Üçağız Liman’ından kalkan Demre Üçağız tekne turlarımızda sizi yarım günlük veya tam günlük tekne turlarımızla adayı ve eşsiz koyları gezdirebiliriz. Günlük turlar dışında özel teknelerimizin de bulunduğu yine Demre Üçağız’dan kalkan tekne turlarımızda isterseniz gecelik veya haftalık tekneler de kiralayabilir bu sayede Kekova’nın sakin ve mavi koylarında sevdiklerinizle daha çok vakit geçirebilir, huzur dolu sabahlara uyanabilirsiniz. 


Kekova tekne turlarımızda yüzmeyi sevenlerin çok eğleneceği Akvaryum Koyu, Likyalıların tekne yapımında kullandıkları bilinene Tersane koyu, suların altında kalmış olan Batık Şehir ve daha birçok berrak koyların tadına doyabilir ve tarihini keşfedebilirsiniz. Batık Şehirde yüzmek isteyenler için belirli bölgelerde izin veriliyor fakat Kekova turu ile katıldığınız teknelerde teknenin altı cam olduğu için koyun berraklığı sayesinde sular altında kalmış olan kalıntıları daha rahat görebilirsiniz.