• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Kaş Kekova Üçağız Ulaşım

Kaş Kekova Üçağız Ulaşım


Huzurlu bir tatil arayışında olanların gelmesi gereken, masmavi koyları ve tertemiz havasıyla dünyaca ünlü Kekova Adası’na en rahat ulaşım Antalya Kaş üzerinden sağlanmaktadır. Adanın ulaşımının birazcık zor olması bölgeyi daha özel kılan bir özelliğidir. Eğer sonunda güzellik ve huzuru bulacaksanız bilin ki bu yolculuğa değecek.


Kekova Adası’na ulaşım çeşitli yollarla sağlanabilir fakat adaya en rahat ulaşım Antalya üzerinden sağlanmaktadır. Kaş Limanı’ndan Üçağız’a tekne yolculuğu ile 2,5 saatlik gidiş 2,5 saatlik dönüş gibi bir süreyi yolda geçirirsiniz. Bu 5 saatlik süre tatilciler için yorucu olabiliyor. Kendi aracınız ile Kaş yolu üzerinden 30 dakikalık bir araç yolculuğu ile Üçağız Köyü’ne ulaşabilir ve daha sonrasında adayı gezmek için tekne turlarını tercih edebilirsiniz. Bu sayede Üçağız’a gidiş geliş süreniz 1 saate düşmüş olur ve size kalan 4 saati adayı gezmek için harcayabilirsiniz. Bunun dışında şehir dışından gelmek isteyen tatilciler için yine en rahat yol Antalya üzerinden oluyor. 


Eğer Kekova’ya geldiyseniz ve bölgeyi tam anlamıyla gezmek görmek istiyorsanız düzenlenen tekne turları tam size göredir. Kekova’nın gözdesi tekne turları camdan zeminleri ile yüzmenin yasak olduğu alanlarda bile sizi hiçbir şeyden mahrum bırakmaz. Tertemiz koylarda sevdikleriniz ile güzel vakit geçirmenizi sağlarken, suyun berraklığı sayesinde cam zeminden suyun altındaki kalıntılar ve deniz canlılarını görebilirsiniz.