• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Kekova da Tekne Turu Bizimle Daha Bir Güzel

Kekova da Tekne Turu Bizimle Daha Bir Güzel



 Kekova tekne turları sizlere doğanın ve tarihin bir arada olduğu olağanüstü güzellikleri sunuyor. Kekova bölgesi olarak adlandırdığımız bölge adını Kekova adasından alıp, Batıkşehir, Simena Kaleköy ve Üçağız köyünü kapsayan alan olarak adlandırılır.

  Kekova aslında tüm adanın adıdır. Kekova bölgesinin giriş kapısı Üçağız köyü olarak bilinir. Üçağız köyünden başlayan tekne turumuzda Kekova bölgesinin muhteşem koylarında yüzmenin keyfine varacaksınız, MS 141 ve 240 yıllarında yaşanmış büyük depremler sonucu sular altında kalmış Batıkşehir ’den (Kekova’dan) geçerken, su altında kalmış batıklar sizlere kültürel bir şölen yaşatacak. 

 Kekova tekne turumuzda göreceğiniz diğer bir yer ise korsan mağarası; Kekova bölgesinde yer alan mağaraya teknemizle gireceksiniz burada yüzmek yasak olduğu için sadece tekneden resim alabiliyorsunuz ve Gökkaya koyuna doğru ilerliyoruz. Gökkaya koyunda yüzme ve yemek için yaklaşık 1 saat mola veriyoruz. Moladan sonra Hamidiye koyunda yüzme molası verip oradan Simena Kaleköy’e geçiyoruz burada hediyelik eşyalar satın alabiliyor ve ev yapımı meşhur dondurmasını tadabilirsiniz.  

 Kekova tekne turu fiyatları, Kekova tekne turu çeşitliliği arasında, Kekova tekne turu diğer tekne turlarına göre konfor, kalite ve müşteri memnuniyeti üst düzeydedir. Bizimle sizlerde eğlenceli vakitler geçirmek istediğiniz zaman bizlere rahatlıkla bu numaradan 0535 224 38 06 ulaşabilirsiniz. Sunulan hizmetler, teknemizin konforu ve profesyonel kadromuz ile Kekova tekne turumuzda Kekova Holiday yani Koray Yatçılık olarak bir misafirlerimize her zaman üst düzey hizmet vermeyi hedefleriz.