• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Kekova Tekne Turu

Kekova Tekne Turu



 Kekova Bölgesine gittiğiniz zaman ilk yapacağınız iş Kekova tekne turu olacaktır. Kekova tekne turları özellikle yaz aylarında tercih edilen masmavi deniz ve yemyeşil doğa manzarası eşliğinde arkadaşlarınız, aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte birbirinden güzel anılar biriktirmek için Kekova tekne turlarına sizleri beklemekteyiz.

 Muhteşem koyları görmek, deniz havasının tadını çıkarmak için tekne turları olarak sizlerin hizmetinizdeyiz. Yeni yerler görmenin vermiş olduğu o inanılmaz duyguyu bizimle yaşamaya davetlisiniz. Kekova tekne turu sırasında çay ikramımız, yemek veya kahvaltı seçeneklerimiz vardır. Seyahat edeceğiniz teknelerimiz sizi son derece rahat ettirecek ve konforlu Kekova tekne turunun tadını çıkaracaksınız. Tüm araç ve gereçleri tam olan teknelerimiz ile bizlere emanetsiniz.

 Kekova tekne turu fiyatlarımız o kadar düşündüğünüz kadar uçuk bir ücreti yoktur. Kekova tekne turu fiyatları her bütçeye uygundur. Her ailenin gelip görmesi gereken yerlerden biri olan Kekova bölgesinin tadını en güzel şekilde çıkarmanız için Kekova tekne turu olarak hizmetinizdeyiz.

 Sizleri günlük hayatınızın stresinden bir an dahi olsa bile uzaklaştırarak farklı etkinlikler ve gezip göreceğiniz yerler hakkında yeni bilgiler öğrenmeniz sizler için farklı bir deneyim olacaktır. Kekova tekne turları sadece gezip görmek için değil özel günleriniz için de hizmetinizdedir.

 Nişan, doğum günü, yıl dönümleri gibi unutulmayacak zamanları gerçekleştirmeniz için sizlerin hizmetinizdeyiz. Tekne turları bünyesinde düzenlediğiniz organizasyonun ister rotasını siz belirleyebilir, isterseniz de denize hâkim olan kaptanımıza bırakabilirsiniz.

 Bizlere ulaşmak için 0535 224 38 06 numarayı arayarak, istediğiniz bilgilere ulaşabilir ve rezervasyon yaptırabiliriz.