• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Kekova Ulaşım Ve Üçağız Dinlendirici Havası

Kekova Ulaşım Ve Üçağız Dinlendirici Havası


Mavi, huzur dolu bir tatil mi arıyorsunuz, o zaman sizi Kekova’ya doğru alalım. Eğer adıysak yapmanız gereken ilk iş tekne turu ile bölgeyi gezmek olacaktır. Kekova Günlük Tekne Turları sayesinde tek başınıza gezemeyeceğiniz kadar gezip, bölgenin tarihini öğrenebilir, yeni yerler keşfedebilir ve en önemlisi de masmavi, tertemiz suların olduğu huzur dolu bir gün geçirebilirsiniz.


Kekova Antalya’nın Demre ilçesine bağlı küçük kayalık bir adadır. Küçük olmasına bakmayın adanın üstünde ve altında koskoca bir tarih vardır. Tarihi Batık Şehir, Dolichiste(Kekova) Antik Kenti, Korsan Mağarası, Akvaryum, Gökkaya ve daha birçok tertemiz koy… 


Adaya ulaşmak için Demre yolu üzerinden Üçağız Köyüne gelip buradan Kekova günlük tekne turlarıyla Kekova Adası’na ulaşabilirsiniz.  Her bütçeye uygun Kekova tekne turu fiyatlarımız ile nefes kesen koyları ile sizi günlük hayatınızın stresinden birkaç saatliğine de olsa uzaklaştırabiliriz.


Muhteşem koylar görmek, deniz havasının tadını çıkarmak, aileniz ve sevdiklerinizle beraber eğlenceli vakit geçirip birbirinden güzel anılar biriktirmek istiyorsanız sizi Kekova’da Üçağız Limanı’ndan kalkan teknelerimizde ağırlamayı çok isteriz.