• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Akdeniz’ in Harika Atmosferi Kekova Tekne Turlarında

Akdeniz’ in Harika Atmosferi Kekova Tekne Turlarında




 Kekova tekne turu ile Akdeniz bölgesinin en güzel koylarının bulunduğu, her yeri tarih kokan Batık Kent’ in muhteşem atmosferi ve tertemiz denizin keyfini sürmeniz için sizleri Kekova tekne turlarına bekliyoruz. Akvaryum Koyu, Tersane Koyu, Korsan Mağarası, Gökkaya Koyu, Burç Koyu, Soğuksu Koyu, Kale Köyü ve Batık Kent’ ten oluşan muhteşem turlarımızı sizleri beklemekteyiz.

 Her yıl milyonlarca insanın uğrak yeri olan, Kekova bölgesinin, tadını gelin beraber, Kekova tekne turları ile çıkaralım.

 Kekova tekne turu fiyatları her bütçeye uygundur. Her aile, her birey gelip eğlenceli vakit geçirsin diye, Kekova bölgesine geldikten sonra ilk uğrak yeriniz.  Kekova tekne turu olsun. Tatilinizi zenginleştirmeniz için Kekova tekne turu fiyatları, Kekova tekne turu firmalarına nazaran daha uygun fiyat aralığındadır. Kaliteli, güvenilir hizmet için Kekova tekne turuna sizleri beklemekteyiz.

 Kekova tekne turuna, içiniz rahat bir şekilde gelebilirsiniz. Son derece temiz, bakımlı, bay ve bayan lavabo, duşluklar ve değiştirme kabinleri mevcuttur.

 Kekova tekne turlarında, gezi turlarımız yarım günlük, günlük, saatlik, yatılı turlar,  dalış turları ve kutlama turları olarak değerlendirilmektedir.

 Kekova tekne turumuz, Kekova bölgesinden çıkmakla başlamaktadır. Seçtiğiniz tur seçimine göre uğranılacak koylar değişmektedir. Her bir turumuzda sizler için minik ikramlarımız mevcuttur. Yüzme molalarımız, fotoğraf çekimlerimiz ile sizlerin en mutlu anlarını kalıcı hale getirmek için hizmetinizdeyiz.