• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Kekova Özel Tekne turu

Kekova Özel Tekne turu



 Kekova tekne turları özellikle havaların sıcak olduğu zamanlarda tercih edilmesinin nedeni? Kekova bölgesinde denizin yüzmek için  daha sıcak olmaktadır. Kekova bölgesinde yüzmenin dışında, gezip dolaşacağınız alanların yeşil ile mavinin muhteşem bütünlüğü ile sıcak havalar da kendisini daha belirgin etmektedir.

 Sizlerin eğlenceli ve doğa ile baş başa geçireceğiniz zamanların daha güzel, daha sakin olması için Kekova bölgesine sıcak havalarda gelmeniz sizler için daha eğlenceli olacaktır. Kekova tekne turu ile yapacağınız gezilerde, yeni yerler görmenin heyecanı ile sizlere unutulmaz zamanlar yaşatmak için hizmetinizdeyiz. Dilerseniz birlikte yemekler yiyip, çay molaları ile birlikte,  Kekova tekne turunuzu daha eğlenceli unutulmaz hale getirebiliriz.
 Kekova tekne turlarını tercih etmeniz için herhangi bir tatil zamanına ihtiyacınız yok. İstediğiniz zaman gelip bizimle iletişime 0535 224 38 06 geçtiğiniz zaman, Kekova yarım günlük turlar, Kekova günlük turlar, Kekova saatlik turlar, Kekova yatılı turlar, Kekova dalış turları gibi tekne turlarımızdan yaralanabilirsiniz. 

 Bizim tercihimiz Kekova bölgesine geldiğiniz zaman biraz zaman geçirmeniz olacaktır. Su altında kalmış Batık Kentin üzerinden yüzerek tarihi kalıntıları yerinde görme imkânınız olacaktır. Kale Köyünün muhteşem tarihi dokusu ve yemyeşil doğası ile iç içe olup, bir müddet kafa dinlemeye şu zamanda hemen hemen herkesin ihtiyacı vardır. 

 Kekova tekne turu yapacağınız teknelerimiz sizleri rahat ettirmek ve ihtiyaçlarınıza karşılamak üzere tasarlanmıştır. Kekova tekne turlarında kullandığımız teknelerimiz ile özel partiler, kutlamalar, yıl dönümleri, doğum günleri, evlilik teklifleri gibi organizasyonlarınız içinde kullanabiliriz. Kekova tekne turu fiyatları ile her bütçeye uygunluğu ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Siz değerli müşterilerimiz için her zaman hizmetinizdeyiz.