• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Kekova Tekne Turlarında Neler Yapılabilir

Kekova Tekne Turlarında Neler Yapılabilir



 Kekova tekne turlarında sadece gezi amaçlı kullanmanız için değil özel günleriniz, organizasyonlarınız için hizmet vermektedir. Doğum günü, evlenme teklifi, yıl dönümü gibi özel kutlamalarınızı bizimle paylaşmanız artık çok kolay.

  evet çok eğlenceli zamanlar geçirmek için bir tekne turu ne de güzel olur değil mi? Uygun fiyat ve bütçenize uygun tekne turu bulmak biraz zordur. Bu durumda Kekova tekne turları olarak, en güzel zamanlarınızı geçirmeniz için  fiyatları uygun fiyat imkânı ile sizlerin hizmetindeyiz.

 Kekova tekne turunda günlük, yarım günlük, saatlik, yatılı, dalış ve kutlama turlarımıza davetlisiniz. Biriktireceğiniz güzel anılarınız için bizimle iletişime geçmeniz yeterli olacaktır. Koylarda geçireceğiniz muhteşem anlar, Akvaryum, Tersane, Gökkaya, Burç ve Soğuksu Koyları, muhteşem tarihi dokusu ile Batık Kent’ te olağanüstü zamanlar geçirmeniz ve Korsan Mağarasında ilginç bir tur yapmanızı garantiliyoruz.

 Kekova tekne turu sırasında, tekne turunuzu daha keyifli hale getirmek için çay ikramımız bulunmaktadır. Güzel bir Kekova tekne turunun ardından sizlere sunduğumuz Gökkaya Koyunda doğa ile iç içe bir şekilde yemek yemek için vakit ayırıyoruz. Yemeğin ardından Kale Köyünde, zamanın içinden sıyrılarak bu zamana kadar gelen muhteşem tarih havasını soluyoruz.

kekova tekne turu ile sizleri muhteşem zamanlar beklemektedir. Kekova tekne turu fiyatları her bütçeye uygun olduğu için hiç tereddüt etmeden, değerlendirmeniz için Kekova tekne turları olarak hizmetinizdeyiz.