• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Kekova Tekne Turu Fiyatları

Kekova Tekne Turu Fiyatları


Kekova Tekne Turu Fiyatları

 Birçok yer gezip görmüş,  gezdiğiniz yerleri çok beğenmiş veya hayran kalmış olabilirsiniz. O zaman yeni güzergâhınızı belirleyelim; tabi ki konumuz Kekova, Kekova bölgesine gittiğiniz zaman muhteşem doğası ve hayranlık uyandıracak kültürü ile sizleri beklemektedir.

 Kekova olarak adlandırdığımız bölge ismini Kekova adasından almaktadır. Batıkşehir, Simena Kaleköy ve Üçağız köyünü kapsamaktadır. Bu muhteşem bölgeye geldiğiniz zaman tekne turu yapmadan gitmemelisiniz. Sizleri muhteşem doğa ve hayran bırakacak kadar güzel olan tarihi dokulara daha yakından incelemeniz ve tarihi içinde yaşamanız için sizleri Kekova tekne turuna davet etmekteyiz. Kekova tekne turları ile sizler için muhteşem zaman geçirmeniz için özel tasarlanmış teknelerimiz ile eğlencenize eğlence katmak için hizmetinizdeyiz.

 Kekova tekne turu fiyatlarını illaki merak etmişsinizdir. Bu kadar güzel doğası ve hayran bırakacak kültürel zenginliğini görmek, dokunmak ve içinde o tarihi yaşamak için çok fazla ücret ödeyeceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kekova tekne turu fiyatları her bütçeye uygunluğu ile dikkat çekmektedir. İster ailenizle ister arkadaşlarınızla gelip rahatlıkla Kekova tekne turunun tadını çıkarabilirsiniz.,

 Kekova tekne turlarımızda duşluk, yüzme malzemeleri, ilk yardım malzemeleri eksiksiz bir şekilde teknemizde bulunmaktadır. Güneşlenmeniz için alanlarımız mevcuttur. İsteğiniz üzerine isterseniz kalabalık Kekova tekne turlarına katılabilir dilerseniz de sizler için özel turlar düzenleyip gezinizi unutulmaz hale getirebilirsiniz. Deniz eşliğinde dilerseniz yemek yiyebilirsiniz. Sizlerin istek ve arzularına kalmış seçenekleri sizlere sunmaktayız. olarak sizler için unutulmaz anlar yaratmak için hizmetinizdeyiz. Bizlere ulaşmak için 0535 224 38 06 numarayı arayıp bizlere ulaşmanız yeterli olcaktır.