• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Kekova Tekne Turuna Ne Dersiniz?

Kekova Tekne Turuna Ne Dersiniz?



 Akdeniz’in muhteşem güzelliğini birde bu taraftan görmelisiniz. Antalya’nın Demre ilçesinin yakınlarındaki Kekova bölgesi, Demre ve Kaş arasında bulunan adalardan yalnızca biridir. Ne kadar da ada desek'te üzerinde bulundurduğu güzellikler ile birlikte o bölgeye adını vermiştir.

 Kekova bölgesini ziyaret edipte hiç Kekova tekne turu yapmamak olur mu? Tabi ki de hayır, kekova hokiday sizlere daha eğlenceli daha güzel zaman geçirmeniz için hizmetinizdedir. Kekova tekne turunu isterseniz kalabalık gruplar eşliğinde yapabilir, isterseniz de size özel bir tekne kiralayarak bu müthiş doğanın bizlere bir hediyesi olan Kekova bölgesini dilediğiniz gibi zaman geçirebilirsiniz. Kekova tekne turu fiyatları her ailenin bütçesine uygunluğu ile dikkat çekmektedir. 

 İster kalabalık aileniz ile arkadaş grubunuzla veya eşiniz, sevgilinizle bu muhteşem doğa harikasını gezmek istediğiniz an Kekova tekne turu fiyatları sizler için en uygun fiyatlara sahiptir.

 Kalabalık bir şekilde Kekova tekne turu yapacağınız zaman teknenizin izleyeceği güzergâh az çok bellidir. Akvaryum Koyu, Tersane Koyu, Batık Şehir, Üçağız, Kaleköy, Burç Koyu, Korsan Mağarası, Gökova Koyu oluyor. İstek ve arzularınıza göre kaptanınıza bildirdiğiniz takdirde daha farklı koylara uğramanızda elbette mümkün. 

 Kalabalık Kekova tekne turu yerine bir tekne kiralamayı tercih ettiğiniz takdirde, rotanızı kaptanınız belirleyebilir veya sizlerde rotanızı kendiniz çizebilirsiniz. Seyahat edeceğiniz teknenizin sizlerin rahatı için tasarlanmıştır. Her ihtimal düşünülerek ihtiyaçlarınızı karşılamak adına gereken bütün önlemler alınmıştır.