• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Kekova Üçağız Paylaşımlı Turlar

Kekova Üçağız Paylaşımlı Turlar


Kekova Paylaşımlı Turlar

Türkiye’nin en gizemli ve bir o kadar da otantik bölgelerinden biri olan Batık Şehir Kekova’da harika bir seyahate hazır olun. Kekova paylaşımlı turları sayesinde bu büyülü doğa harikasında saatlerce sevdikleriniz ile birlikte bu bölgenin doğa ve tarihi güzelliklerini keşfedebilirsiniz. Akdeniz bölgesinin en çok dikkat çeken yerlerinden biri olan Kekova bölgesinin birbirinde güzel Üçağız, Kaleköy (Simena), Kekova Adası yerlerini Kekova Paylaşımlı Turlar ile mutlaka görmeli ve “Yaşıyorken Yap” listenizin ilk sırasına eklemelisiniz. Neden mi? İşte sebeplerini sizler için derledik, hadi başlayalım.

Kekova Bölgesinin Konumu 

Akdeniz’in deyim yerinde ise incisi Antalya’nın, Demre ilçesi sınırlarında yer alan Kekova Bölgesi, Kaş ile Demre Üçağız Köyü ve Kaleköy yakınlarında yer alır. Denize nazır bir bölgede bulunan Kekova Bölgesi bir set şeklinde köylerin ön kısımlarında bulunur. Batık Şehir olarak adlandırılan bu doğa harikası Kekova Bölgesi bölgeye de aynı ismin verilmesine öncülük etmiştir, burası esasında Kekova Paylaşımlı Turlar ile ziyaret edilen Kekova Adasını merkez alır. 

Kekova Paylaşımlı Turlar ile Doğa Gezileri

Tarihi ve doğal güzelliği ile her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret noktalarından biri olan Kekova Bölgesine sizler de kolaylıkla seyahat edebilir ve bu eşsiz deneyimi yaşayabilirsiniz. Kekova Paylaşımlı Turların sizlere sunduğu birçok ayrıcalıklar ile hem doyasıya eğlenebilir hem yüzebilir hem de tarihin gizemli batık kentini keşfedebilirsiniz. Kekova Paylaşımlı Turun sizlere sunacağı başlıca ayrıcalıkları şu şekilde sıralamak mümkün: