• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Kekova Tekne Turları ile Eğlenceli Vakit Geçirin

Kekova Tekne Turları ile Eğlenceli Vakit Geçirin



 Her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkıldıysanız, sizleri Kekova Holiday ile tekne turuna çıkarmaya için bekliyiruz .kekova holiday ile ile unutulmaz bir gün geçirmeye hazır olun. Kekova tekne turunda ister saatlik ister günlük kiralayabilirsiniz. Diğer turların gitmediği birçok yerleri göreceksiniz. Doğa ile iç içe olan alanlar, tarihi ile dikkat çeken mekânlarımızı sizlere anlatmak, gezdirmek ve muhteşem deniz havası ile sizleri baş başa bırakmaktayız.

Kekova adası teken turları, dalma sporu ile ön plandadır. Peki, bu adanın tarihi ne acaba? Bide buna değinelim.

 Kekova adası İtalyanların işgalinden sonra Kekova adası sahipsiz kalmış, uzun bir süre tartışılmış en sonunda yapılan anlaşma ile Türkiye’ye bırakılmış. Kekova adası hem tarihi ile hem de doğanın muhteşemliğiyle iç içe olma imkânı tanımaktadır. Tarihi demişken su altındaki batık şehirden haberiniz var mı? Su altında bir şehir var ve siz Kekova tekne turu ile bu muhteşem görüntüye şahit oluyorsunuz. Tarihi doku ve muhteşem doğanın tadını doyasıya yaşamanız için Kekova Holiday  hizmetinizde.

Turlarımız Ve Gezilecek yerlerimiz;

Kekova Saatlik Turlar, Kekova Likya Kaya mezarlıkları, Kale Köy, Batık Şehir, Tersane koyu gezdirilir.

Kekova Yarım Günlük Turlar, Kekova Likya Kaya mezarlıkları, Kale Köy, Batık Şehir, Tersane koyu gezdirilir. Yüzme molaları verilerek gezimiz devam eder.

 Kekova Likya Kaya mezarlıkları, Kale Köy, Batık Şehir, Tersane koyu, Akvaryum koyu, Batık Şehir, Gökkaya Koyu, Burç Koyu gezdirilir. Yüzme molaları, çay ikramı ve verilerek gezimiz devam eder 1 saat serbest gezinme molası verilir.

Kekova Extra Turlar, Size özel bir tur olmasını istediğimiz extra turumuz, biraz daha uzağa yelken açıyoruz. Doğu tarafta Karaloz Koyu ve Batı tarafta Aparlai Antik kenti sizleri beklemekte.

Karaloz Koyu, İç kısma girdikçe bir salyangozu andıran mavinin en güzel tonlarını barındıran bu koy sessizliğiyle sizlere huzur ve mutluluk verecektir. Kekova holiday olarak olarak her bütçeye uygun olarak teknenemiz vardır