• info@kekovaholiday.com
  • 05352243806

Kekova Tekne Turları Bölgesi

Kekova Tekne Turları Bölgesi



 Türkiye’nin  hem yerli hem yabancı turizm şehirlerinden biri olan Antalya’nın kendisi kadar özel ve güzel bir bölgesi daha var. Nerede burası? Çok duyduk ama hiç gitmedik diyorsanız, Kekova tekne turu nerede? Sorusuna cevap verelim;

 Antalya’nın Kaş ve Demre ilçeleri arasında bulunan Kekova bölgesi, tarihi ve görsel zenginliğiyle dikkat çekmektedir. Tertemiz koyları ve yer altı dünyasını yerli ve yabancı birçok turist tarafından ziyaret edilmektedir.

 Kekova bölgesinde Likya medeniyetinin yaşadığı bilinmektedir. Adanın karaya bakan kısmında Batık Şehir adında su altında kalmış bir alan bulunmaktadır. Simena köyü, küçük patikalarla bezenmiş doğası, pansiyonları ve restoranları olan bir balıkçı köyüdür. Kekova tekne turunda Üçağız, Batık Şehir, Simena, Kale Köy, Akvaryum koyu ve Tersane koylarını barındıran Kekova Bölgesi Likya, Roma ve Bizans dönemine ait izleri barındırmaktadır. Lahitleri ziyaret ettikten sonra lezzetli dondurmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

 Kekova tekne turu tavsiyesini, sizlere eğlenceli güzel anılar bıraktıran Kekova tekne turları ile misafirlerinizle birlikte eğlenceli vakit geçirmek için bize ulaşmanız yeterli olacaktır. Tekne turunda vakit geçirdikten sonra bitmeyen tavsiyeleriniz, Kekova tekne turu yorumlarınızı beklemekteyiz.

 Kekova tekne turu fiyatları her bütçeye uygunluğu ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Birbirinden farklı koylara sizleri götüren, yüzme molası, çay ikramı ve sizlere gezmek için serbest zaman fırsatı sunan Kekova Holiday siz değerli doğaseverler için çalışmaktadır. Yer altı dünyasını merak edenler için de dalış turlarımız mevcuttur. Uzman eğitmenlerimiz eşliğinde harika keyifli zaman geçirmenizin garantisini veriyoruz.